Pols d'estèvia eco
  • Pols d'estèvia eco
  • Pols d'estèvia eco
  • Pols d'estèvia eco

Pols d'estèvia eco

9,00 €
Impostos inclosos

Proveïdor:

PARC DE LES OLORS

Santa Eulàlia de Ronçana - Barcelona (Catalunya)

Intermediaris:

Directament del proveïdor

Ingredients:

Estèvia en pols* (Estevia Rebaudiana)

(*) Procedent d'agricultura ecològica

Al·lergògens:

Sense al.lergògens

Pes:

100 gr

Envàs:

Caixa kraft amb bossa de cel.lofana

Quantitat
Fora d'estoc

Fulla d'estèvia en pols 100% natural.

Propietats nutricionals:

La Stevia rebaudiana és una planta que regula el sucre de la sang, redueix la pressió arterial i regula l’aparell digestiu en general. També actua favorablement en moltes persones amb ansietat, redueix greix i és diürètica. En infusió, l’estèvia també s’aplica en gàrgares bucals. S’ha observat un efecte similar a altres antisèptics químics com la clorhexidina, que actua com a preventiu de les càries bucals.  Destaquen els efectes que té per a la qualitat de vida dels diabètics, els quals es poden beneficiar de les propietats reguladores dels nivells de sucre a la sang que aporta la ingestió de fulles tendres de la Stevia.

Estudis mèdics constaten que el principi actiu de la planta indueix a les cèl·lules del pàncrees a produir per elles mateixes quantitats importants d’insulina, el qual contribueix a reduir la glucosa en sang que és la causa de la diabetis de tipus 2.

Intensament edulcorant, és entre 200 i 300 vegades més dolç que la sacarosa. Laxant osmòtic d’acció molt suau. Lleugerament hipoglucemiant i hipertensor, antibacterià. Indicat per al restrenyiment. Succedani del sucre pels diabètics.

Conservació:

Conservar en un lloc fresc i sec.

0605

Especificacions

Classificació producte
Ecològic
Comentaris (0)