Crema de nyàmeres
  • Crema de nyàmeres

Crema de Nyàmeres

3,60 €
Impostos inclosos

Proveïdor

CASABELLA NATURA, S.L.

Olvan - Berguedà (Cataluña)

Intermediaris: 

Directament del proveïdor

Ingredients:

Nyàmeres 18%, patata, porro, ceba, aigua, oli vegetal i sal

Al·lergògens:

Pot contenir traces de gluten

Coberts:

2 Persones

Pes:

500 ml

Envàs:

Vidre

Quantitat
Fora d'estoc

Aliment típic de la cuina berguedana, que Casabella ha convertit en una de les seves especialitats fent una deliciosa crema que sorprèn a tot aquell qui la prova per la seva originalitat i exquisidesa.

Història:

La nyàmera, pataca o pataca de canya és una planta que pertany al gènere del girasol i de la que se n’aprofiten tant les arrels com les flors.

Va ser portada a principis del s. XVII des del Canadà i durant tot el s. XVIII va ser un menjar molt corrent a la península, sent un dels aliments principals de la dieta d’aquells temps.

A la cuina:

Ara és un producte molt reclamat, sobretot pels grans xefs, que n’han rescatat el seu ús pel seu peculiar gust que recorda al d’una carxofa, quan està cuita, i que en canvi, menjada crua, seria més comparable a una patata o a un moniato.

Propietats:

  • A diferència de la patata, la nyàmera no conté fècula, el que la fa ideal per diabètics.
  • És molt beneficiosa pel fetge, és diürètica i aporta fibra i ferro.

Conservació:

Una vegada obert conservar a 4ºC o inferior.

Observacions:

Producte natural: no conté conservants ni colorants.

Especificacions

Classificació producte
Tradicional

També li podria agradar

Comentaris (0)