Rutes amb llegenda
  • Rutes amb llegenda
  • Rutes amb llegenda

Rutes amb llegenda

18,50 €
Impostos inclosos De 2 a 3 dies laborables

Editorial:

SUA EDIZIOAK

Bilbao (Pais Basc)

Intermediaris: 

ALTAÏR

Barcelona (Catalunya)

Títol:

Rutes amb llegenda

Número:

Número 14

Col.lecció:

Catalunya

Autor:

César Barba

Idioma:

Català

Pàgines:

175 Pàginas

Quantitat
Producte en estoc

Dimonis que aixequen ponts en un tres i no res, tresors enterrats, suïcidis per amor, bruixes, gossos-vampirs, pedres sanadores, arbres màgics... Aquest llibre ha anat a la recerca de llegendes catalanes, algunes de molt conegudes i d'altres no tant o gairebé gens. I a la vora d'aquells punts reconeixebles o passant-hi hem fet recorreguts que sempre tenen aquest puntal de la tradició i recorren senders de gran interès, que ens fan enfilar-nos per les muntanyes, baixar a les parts més fondes de les valls o, per descomptat, ensopegar amb pedres màgiques i aparicions divines. 

Trobareu, com sempre, excursions de tota mena, des de molt fàcils fins a les que reclamen experiència en muntanya. Estan escampades per tot el territori,i la quantitat de llegendes i històries locals és tan gran que en podríem haver fet moltíssimes més, segurament trobareu la faltar la sucosa llegenda del vostre poble o comarca que sempre heu sentit explicar a l'avi a la vora del foc. Disculpeu la triua. 

Us donem totes les pistes per seguir els itineraris, així com els aspectes pràctics, com ara el transport necessari. A voltes us recomanarem que porteu un dispositiu electrònic per descarregar el track de la ruta i així evitar pèrdues per viaranys poc o gens marcats. L'objectiu és gaudir de tot allò que apareix a simple vista...i d'allò que no és tant evident. 

Sua Edizioak
Comentaris (0)