

Amposta - Tarragona (Catalunya)
Directament del proveïdor
Llentia Pardina (Lens culinaris) - Varietat Variabilis
Pot contenir restes de cereals amb gluten
1 kg
Plàstic per a ús alimentari
Llentia pardina ecològica, categoria extra, d'agricultors locals per medi de la Fundación Global Nature, que desenvolupa un projecte de conservació en la zona i agrupa, processa i envasa la llegum.
Planes cerealistes de Castilla La Mancha, en l'entorn de llacunes endorreiques d'alt valor ambiental, en las províncies de Toledo, Cuenca i Ciudad Real.
Temps de cocció aproximat 1h30'-2h (en cassola).
Conservar en un lloc fresc i sec.
Llegum cultivada en règim extensiu en campo de secà.
Garantia de SEO/BirdLife. Cultivat amb mètodes que favoreixen la conservació de les aus i els seus hàbitats (bird friedly).
Premiat en el Programa de Desafíos del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, del Pabelló
de Espanya en Expo Milano 2015.