Filtre de carbó activat de bambú - Banbu
 • Filtre de carbó activat de bambú - Banbu
 • Filtre de carbó activat de bambú - Banbu

Filtre de carbó activat de bambú

10,50 €
Impostos inclosos De 2 a 3 dies laborables

Proveïdor:

BANBU

Arrasate - Guipúzcoa (País Basc)

Intermediaris:

Sense intermediaris

Composició:

Carbó actiu de bambú Moso

Envàs:

Funda de cartró 100 % reciclat i reciclable

Quantitat
Disponible

Filtre de carbó activat de bambú, pensat principalment per al filtrat i purificació de l'aigua corrent, que permet obtenir una aigua neta d'impureses, calç, clor, metalls pesants i amb un millor sabor. Amb capacitat per a filtrar de 3 a 4 litres d'aigua, en 4 hores aproximadament, i amb una vida útil de 3 a 6 mesos.

Què és el filtre de carbó activat de bambú?

És un tros de canya de bambú Moso, sotmès a un procés d'activació posterior mitjançant la seva carbonització a altes temperatures, amb el que s'aconsegueix un material molt porós que atreu i atrapa en els seus microporus tota classe d'elements (químics, toxines, microorganismes descomposts, partícules de fang, calç, metalls pesants, etc.), que són els que li donen a l'aigua mal sabor i li resten puresa, aportant a més els seus propis minerals.

Capacitat de filtrat:

 • Dissenyats per a ser còmodes, i ficar-los en qualsevol recipient, poden filtrar uns 3 litres d'aigua cada 4 hores, i durant 3 o 4 mesos.
  Com més dura (i, per tant, amb més calç) sigui l'aigua, més temps costarà filtrar-la i purificar-la íntegrament.
 • En el moment que, fins i tot deixant-lo actuar durant el temps adequat, a l'aigua no se li vagi el mal sabor, sabrem que el filtre està perdent les seves propietats i serà el moment de reemplaçar-lo.
 • Normalment hauria de durar entre 3 i 6 mesos amb un ús intensiu, és a dir filtrant aigua en continu i no deixant-lo assecar.

Forma d'ús:

Abans del seu primer ús, netejar la brutícia superficial del carbó amb aigua, i bullir-lo durant 10 minuts per a esterilitzar-lo. Una vegada esterilitzat, deixar assecar i refredar.

De manera habitual...

 • Introduïm el carbó en 2-3 litres d'aigua (dependrà de la duresa de l'aigua) i deixem que aquest vaig actuar de 4 a 8 h. Una vegada passat aquest període l'aigua està llesta per a beure.
 • Traiem el carbó i deixem assecar fins al seu pròxim ús.
 • S'aconsella utilitzar una ampolla, gerra o dispensador d'aigua que sigui d'un material segur com pot ser el vidre, cristall o l'acer inoxidable.

Conservació:

 • Abans de res, evitar que caigui. El filtre de carbó és un material dur però fràgil alhora, per la qual cosa si sofreix caigudes es trencarà. No obstant això, que es trenqui no influeix en el seu poder de purificació. Els trossos tindran el mateix efecte, però simplement resultarà menys pràctic.
 • Es recomana deixar assecar en un lloc ventilat entre ús i ús.
 • És aconsellable esterilitzar-ho cada 2 o 3 setmanes, bullint-ho durant 10 minuts.

Precaucions:

El carbó actiu de bambú no té contraindicacions amb el que, en el cas que s'ingereixi alguna resta de carbó és totalment innocu per a la salut. Per això no hi ha cap risc en el cas que el carbó es trenqui.

Banbu
HOB202
Comentaris (0)