Brotxa d'afaitar "Wood" - Banbu
 • Brotxa d'afaitar "Wood" - Banbu
 • Brotxa d'afaitar "Wood" - Banbu

Brotxa d'afaitar "Wood"

17,50 €
Impostos inclosos De 2 a 3 dies laborables

Proveïdor:

BANBU

Arrasate - Guipúzcoa (País Basc)

Intermediaris:

Sense intermediaris

Composició:

La base està fabricada amb fusta de paulownia amb detalls d'acer inoxidable, essent el pèl de kanekalon

Envàs:

Caixa de cartrò 100% reciclable i biodegradable

Quantitat
Producte en estoc

Per als amants del clàssic, i per a preparar la pell abans de l'afaitat, aquesta brotxa és natural, lleugera i molt còmoda d'usar per la seva forma ergonòmica. És el joc perfecte a la maquineta d'afaitar "Old School", donant un toc d'elegància i naturalitat.

Propietats:

 • Ajudarà a fer i repartir l'escuma necessària per a l'afaitat, d'una forma més eficaç, còmoda i neta.
 • Estalviaràs molta quantitat de producte.
 • Permet una suau exfoliació de la pell i aixeca el borrissol, sent el resultat de l'afaitat millor i més durador.

Característiques:

 • Fusta de paulownia: una de les fustes més sostenibles que podem trobar. De color clar, presenta gran resistència a la humitat i a les taques, la qual cosa és perfecta per a fer aquells utensilis que estaran en contacte habitual amb l'aigua.
 • Pèl de kanekalon: cabells sintètics de molt bona qualitat que se sol emprar en la fabricació de perruques d'alta gamma i que imita gairebé a la perfecció a tomb natural de teixó (considerat el millor pèl per a brotxes d'afaitat).

Instruccions d'ús:

 1. Mulla la cara amb aigua temperada. També, si vols un extra de cura, pots aplicar-te durant uns minuts una tovallola calenta (a vegades no hi ha temps, però et suggerim que ho facis de tant en tant).
 2. Mulla també la brotxa en aigua temperada, i tira una mica de producte (una miqueta és suficient). En el cas que empris sabó d'afaitat; comença a fregar en cercles sobre el sabó fins que faci escuma (has de fregar al voltant d'1 minut per a obtenir l'escuma adequada.
 3. Passa't la brotxa en la zona que et vagis a afaitar, amb moviments circulars i generosament, fins que la zona estigui coberta d'escuma i ja pots començar amb l'afaitat.

Conservació:

 • Rentar amb aigua i sabó abans del primer ús, sense emprar productes ni detergents agressius, per a eliminar possibles restes de pols de fabricació.
 • Després de l'afaitat, recorda't d'aclarir bé la brotxa, assecar-la acuradament amb una tovallola, sacsejar-la i deixar-la que acabi d'assecar-se a l'aire, preferiblement amb les truges cap avall en un suport per a brotxes.
 • Les brotxes d'afaitat són un producte molt durador. Si els tràfics bé et duraran tota la vida en bones condicions.
Banbu
BAA014

Especificacions

Classificació producte
Vegà
Comentaris (0)