Logo TIPSA TIPSA

TIPSA és una empresa especialitzada en serveis integrals de transport urgent de paqueteria lleugera, missatgeria i documentació, amb àmplia presència a Espanya, Portugal i Andorra. TIPSA s'ha posicionat, en un curt període de temps, com una de les empreses líders del sector; sent a més una de les companyies de paqueteria empresarial que major creixement ha experimentat al llarg dels últims anys.

Mitjançant la nostra Xarxa de més de 270 agències de transport connectades diàriament amb un eficient sistema de rutes dobles pròpies garantim total cobertura en la Península Ibèrica, Balears i Canàries. Així mateix, oferim serveis de lliurament exprés i logística internacional amb opcions adaptades per preu i per temps, comptant per a això amb una flota de camions expressos amb sortides diàries a les principals poblacions de la Unió Europea i amb un servei aeri internacional.

Li garantim un servei ràpid, segur i adaptat a les seves necessitats. Per a això, comptem amb tecnologia d'avantguarda aplicada als sistemes de classificació, manipulació i seguiment d'enviaments. Però, sobretot, la nostra força radica en el nostre equip de professionals, els qui aporten la major atenció organitzativa perquè els seus enviaments arribin sempre al seu destí, en els terminis compromesos i amb la millor informació del resultat del lliurament.

El nostre compromís és oferir-li les millors opcions de transport urgent amb una òptima relació qualitat-preu. Per això, en TIPSA trobarà una empresa àgil, dinàmica i en contínua evolució. Una empresa en la qual, cada dia, confien més de de 25.000 clients.

Furgoneta TIPSA