Logo TIPSA TIPSA

TIPSA és una empresa especialitzada en serveis integrals de transport urgent de paqueteria lleugera, missatgeria i documentació, amb àmplia presència a Espanya, Portugal i Andorra. TIPSA s'ha posicionat, en un curt període de temps, com una de les empreses líders del sector; sent a més una de les companyies de paqueteria empresarial que major creixement ha experimentat al llarg dels últims anys.

Mitjançant la nostra Xarxa de més de 270 agències de transport connectades diàriament amb un eficient sistema de rutes dobles pròpies garantim total cobertura en la Península Ibèrica, Balears i Canàries. Així mateix, oferim serveis de lliurament exprés i logística internacional amb opcions adaptades per preu i per temps, comptant per a això amb una flota de camions expressos amb sortides diàries a les principals poblacions de la Unió Europea i amb un servei aeri internacional.

Li garantim un servei ràpid, segur i adaptat a les seves necessitats. Per a això, comptem amb tecnologia d'avantguarda aplicada als sistemes de classificació, manipulació i seguiment d'enviaments. Però, sobretot, la nostra força radica en el nostre equip de professionals, els qui aporten la major atenció organitzativa perquè els seus enviaments arribin sempre al seu destí, en els terminis compromesos i amb la millor informació del resultat del lliurament.

El nostre compromís és oferir-li les millors opcions de transport urgent amb una òptima relació qualitat-preu. Per això, en TIPSA trobarà una empresa àgil, dinàmica i en contínua evolució. Una empresa en la qual, cada dia, confien més de de 25.000 clients.

Furgoneta TIPSA

Logo AmBici amBici

amBICI som la primera cooperativa de missatgeria 100% ecològica de Badalona, que neix amb la voluntat de promoure un consum responsable i sostenible, mitjançant l'apoderament de el consumidor i amb l'objectiu de contribuir a el creixement de l'economia local d'una manera sostenible, responsable i compromesa amb el territori.

Apostem per la dinamització de el comerç local i el producte de KM 0 i proximitat, és per això,  que aquest servei va dirigit principalment a el comerç local, mercats municipals, cooperatives de consum i agroalimentàries.

És el moment de treballar per una convivència sostenible a la ciutat, per això oferim un servei de missatgeria ecològica amb bicicletes o tricicles de càrrega elèctriques, per millorar la qualitat de l'entorn on vivim.

Ens proposem potenciar i consolidar el consum en els comerços de proximitat i mercats municipals, mitjançant l'accés amb aquest servei al ciutadà, amb l'avantatge que això genera, de veïnatge i cohesió social i seguretat als barris gràcies a la vitalitat del petit comerç.

El benefici mediambiental que pretenem és normalitzar l'ús de bicicletes de càrrega elèctrica en la distribució urbana de mercaderies i promoure que el sector s'adhereixi.

Creiem fermament en el model d'economia social, justa i solidària compromesa amb el medi ambient i al servei de les persones.

Bicicleta AmBici

Logo La julieta porta La Julieta porta

La Julieta porta és un servei de repartiment a domicili de forma sostenible i dedicada.

El nostre objectiu és ser una recolçament al comerç local que pugui oferir aquesta opció al seu client com ho fan les grans superficies i plataformes digitals.

Julieta la porta