QUANT TRIGARÀ A ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

TIPSA

El termini de lliurament de les comandes és de 24 a 48 hores (dies laborables) desde que es confirma via email l'enviament de la comanda.

amBICI

Per a lliuraments el mateix dia: si la comanda es fa al matí, el lliurament es farà durant l'horari de la tarda.

Trams de lliurament:

De 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h.

QUANT EM COSTARÀ L'ENVIAMENT?

Les despeses d'enviament no es troben inclosos en el preu dels articles, calculant-se en funció de la ubicació del lloc de lliurament i del pes del paquet.

En el resum de la compra, apareixerà desglossat el cost total de la comanda i els costos addicionals corresponents al transport.

QÜESTIÓ DE PES

En cas de que el pes de la comanda sigui superior als 12Kg no serà posible fer l'enviament, ja que supera els límits del nostre contracte amb els transportistes.

El carret de la compra no té un sistema automàtic de control ni visualització de pes, per lo que ndnatural es reserva el dret a la cancel.lació de la comanda.

L'import de la comanda serà retornada integrament, sense dret a cap indemnització ni compensació.

QUÈ PASSA SI LA MEVA COMANDA NO ARRIBA?

Segons el transportista triat, si no has rebut la comanda transcorreguda el termini establert des de la confirmació de la teva comanda, posa't en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic (pedidos@ndnatural.es) o cridant (695 682 522).

Contactarem amb tu solucionant la incidència com més aviat millor.

DEVOLUCIÓ DESPESES

Les despeses de transport (tant enviament com devolució) seran retornats únicament quan ndnatural.es sigui responsable de la causa de la devolució del producte (enviament del producte equivocat, producte en mal estat, etc.).