TARGETES ACCEPTADES

La nostra web processa pagaments dels principals tipus de targeta:

  • VISA
  • American Express
  • Maestro
  • Mastercard

El pagador s'autentica amb Verified by VISA, MasterCard SecureCode i Amex Safekey.

HOSTED PAYMENT PAGE

En usar la nostra passarel·la de pagament no s'abandona el nostre lloc web.

PREVENCIÓ DEL FRAU

S'utilitzen més de 30 regles antifrau amb l'objectiu de detectar les transaccions fraudulentes d'una manera eficaç.

Autenticació del titular de la targeta 3DSecure.

Comprovació del número de verificació de la targeta (CVN*).

El CVN, també denominat CSC, CVV o número de seguretat, són els 3 dígits que es mostren en el revers de la targeta del client. Sol·licita aquesta verificació per a una major seguretat.

* Sempre que sigui compatible amb l'emissor de la targeta.

PSD2 SCA

El 14 de setembre de 2019 va entrar en vigor l'autenticació reforçada del client (SCA, de les seves sigles en anglès, Strong Customer Authentication) en els pagaments de compres per internet.

L'objectiu d'aquesta normativa és millorar la seguretat de les compres en benefici de tots els intervinents: comerços, consumidors i entitats de mitjans de pagament.

El 31 de desembre de 2020 és la data límit que ha fixat la European Banking Authority (EBA) perquè els comerços electrònics europeus i la resta del sistema de mitjans de pagament estiguin adaptats a solucions que garanteixin el compliment de PSD2 SCA.

En què consisteix l'Autenticació Reforçada del Client (SCA)?

Quan s'apliqui l'autenticació reforçada, el comprador haurà de demostrar que és el titular legítim del mitjà de pagament. Per a això el sistema li demanarà autenticar-se proporcionant informació addicional podent ser alguna de les següents combinacions:

  • Confirmació de la compra en l'aplicació mòbil del banc mitjançant la lectura de l'empremta dactilar.
  • Introducció d'un codi enviat per SMS al mòbil del comprador en el moment de la compra, més un PIN per a compres per internet.

Tot això és possible gràcies a les versions més actualitzades de la tecnologia 3D Secure que posem a la teva disposició dins de la nostra solució.