Proximitat

Donem prioritat al nostre teixit empresarial, buscant en els llocs més pròxims al nostre territori, aquells productes que no fabriquem o conreem a casa nostra, i d'aquesta manera fins a l'últim racó del món, sent fidels als mateixos criteris i valors de selecció.

Qualitat

Busquem proveïdors que realitzin bé el seu treball, amb passió, sent respectuosos amb el seu entorn, i amb la gent amb la qual treballen, donant com a resultat productes de la màxima qualitat sense renunciar al sabor. Per aquest mateix motiu donem prioritat als productes ecològics, artesanals i/o amb finalitats socials/mediambientals.

Confiança

Prescindim dels intermediaris, sempre que sigui possible, fet que fa que coneguem tots els nostres proveïdors, la seva manera de treballar, la traçabilitat dels seus productes, informant el consumidor de manera clara i transparent aconseguint una relació de màxima confiança.

Conscienciació

A través de tota una campanya educativa amb continguts de qualitat en el nostre blog, així com de tota una sèrie d'accions offline (xerrades, tallers, sortida a visitar els proveïdors) ajudarem a prendre consciència de la responsabilitat que tenim com a ciutadans a l'hora de formar part d'una nova forma de consum conscient.

Col·laboració

Compromesos amb el teixit de petites i mitjanes empreses, base de la nostra economia, hem creat una xarxa de col·laboració a través del nostre directori amb una àmplia selecció d'empreses online i offline distribuïdes per tot el territori, que ofereixen productes i serveis complementaris als nostres, tots compartint una mateixa filosofia.

Compromís

Assumim el compromís de ser fidels als nostres valors i anar rectificant contínuament en el cas de possibles desviacions per causes alienes a la nostra voluntat. En aquest cas necessitem la col·laboració dels nostres clients, proveïdors i col·laboradors a través de diverses vies de comunicació directa que posem al vostre abast.

Canvi

ndnatural és més que una empresa, és un moviment. És entendre que com a consumidor, amb cada acció de compra, decideixes com vols que sigui aquest món.

Infografia ndnatural por Fanny Didou