Em dic Marta Alcaraz, i de moment ndnatural comença la marxa tan sols amb mi com a propietària, venedora, senyora de la neteja... i el que faci falta je je je.

Encara que la idea és que a poc a poc, a mesura que vagi creixent el projecte, es vagin incorporant més persones, i creem una petita família.

I si us pregunteu qui sóc jo, la veritat, és que fins fa poc, ni jo ho tenia clar je je je.

Si mirem el meu currículum acadèmic, tot apuntava a treballar en el sector turístic, perquè vaig fer formació professional d'hostaleria i més tard vaig acabar fent la diplomatura de turisme.

Amb el temps em vaig anar interessant en la cura de la persona a nivell global, cursant naturopatia, flors de Bach, reflexologia podal...

I com m'encanta l'esport, també vaig complementar la meva formació com a monitor de sala de fitness, entrenador personal i suplementació esportiva entre altres.

D'altra banda, si li donem un cop d'ull a la meva experiència professional, igual t'he rentat un water, que he estat mà dreta del cap d'operacions d'una empresa de certificació molt coneguda, passant per agent de viatges, auxiliar de cuina, encarregada d'una botiga d'alimentació ecològica a granel...

Pel que la resposta a la pregunta de, qui és Marta Alcaraz? Amb el temps l'he tingut clar. Em considero emprenedora, que recopilant tota la meva experiència professional, coneixement acadèmic i les meves passions, tinc una infinitat de projectes en ment a posar en marxa, amb l'objectiu tan simple i tan complicat alhora, de donar el millor servei i oferir el millor producte al client en cadascuna de les meves empreses.

He decidit començar el meu camí com a emprenedora amb ndnatural, perquè crec que actualment és el millor moment per a apostar pel producte de proximitat, ecològic, artesanal i/o amb finalitats socials/mediambientals, recolçant així el comerç local, la cura del medi ambient, i donant valor i visibilitat a punts i tants projectes que estan fent una bona labor social/mediambiental.

Dit això, espero que feu vostre el projecte de ndnatural, i que gaudiu tant amb ell com ho faig jo en haver-ho vist com a idea, després veure-ho fet realitat i cada dia veient-ho créixer.

_D704519M.jpg