T'escoltem!

Bústia de suggeriments

Ja siguis client de ndnatural, o simplement has navegat per la web i donat un cop d'ull, aquest serà el teu millor canal per a comunicar-te amb nosaltres, i dir-nos tot allò que se t'ocorri pugui ser del nostre interès, com per exemple: idees de millora en servei o disseny de la web, parlar-nos de productes que t'agradaria tinguéssim en el catàleg, proposta de noves activitats... Encara que sembli que és la idea mes absurda, totes són benvingudes! Tu ets la nostra major font d'inspiració ;)

Nous proveïdors

Si ets una empresa, penses que pots encaixar amb la nostra filosofia, i estàs interessat que els teus productes formin part del catàleg de ndnatural, contacta ràpidament amb nosaltres! Estarem encantats a atendre't i veure com podem treballar junts ;)

Col·laboradors

Un dels pilars de ndnatural és la col·laboració. Pel que ja siguis una empresa, un professional independent, un influencer... i creus que podem organitzar tallers i/o xerrades junts, sense pensar-ho més, posa't en contacte amb nosaltres! Segur farem grans coses junts ;)

Directori d'empreses

Vols formar part del nostre directori d'empreses? Com hem comentat abans, per a nosaltres treballar en equip és important, i per aquest motiu busquem noves fórmules de col·laboració. En aquest cas busquem empreses com la teva, amb una filosofia semblant a la nostra, i que ajudin el client a complementar la seva compra, oferint-li a l'una la possibilitat de contactar amb empreses de serveis que puguin ser del seu interès.