Xocolata creo pedra canyella etiqueta
  • Xocolata creo pedra canyella
  • Xocolata creo pedra canyella etiqueta

Xocolata CREO a la Pedra Canyella

5,50 €
Impostos inclosos

PRODUCTE DE TEMPORADA (MESOS DE TARDOR - HIVERN)

Proveïdor:

C.R.E.O.

Tortosa - Terres de l'Ebre (Catalunya)

Intermediaris:

Sense intermediaris

Ingredients:

Cacau (32 %), sucre, farina d'arròs, farina de blat de moro, mantega de cacau, emulgent (lecitina de girasol) i aroma (canyella)

Al.lergògens:

  • Sense al.lergògens
  • Sense gluten, lactosa ni fruits secs

Pes:

300 g (9 unces)

Envàs:

Paper

Quantitat
Fora d'estoc

La xocolata CREO es produeix en la Fàbrica-Exposició de Tortosa seguint la recepta original de 1941. De forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters. Rajola a rajola i amb els millors ingredients. Com ens van ensenyar els nostres iaios.

Forma de preparació:

Ingredients:

950 ml de llet

300 g de xocolata CREO

1 cullaradeta de mantega

Elaboració:

  1. Una vegada calenta la llet s'hi tira la xocolata.
  2. Es barreja durant 10 minuts. És molt important no deixar de remoure per evitar que es cremi la part que està en contacte amb l'olla.
  3. Una vegada cuita la xocolata s'hi pot incorporar la mantega, sense deixar de remoure (afegir sempre que es vulgui aconseguir una textura més fina).
  4. Por últim es deixar refredar uns minuts a temperatura ambient.

Conservació:

Conservar en lloc fresc i sec.

CREO
1002110

Especificacions

Al.lergògens
Sense gluten
Sense lactosa
Classificació producte
Vegà
Comentaris (0)