Ou de Pasqua (xocolata negra)
  • Ou de Pasqua (xocolata negra)
  • Ou de Pasqua (xocolata negra)

Ou de Pasqua (xocolata negra)

17,60 €
Impostos inclosos

Proveïdor:

XOCOMON

Badalona (Catalunya)

Intermediaris:

Directament del proveïdor

Ingredients:

Pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent, lecitina de soja, aroma natural de vainilla

Al.lergògens:

  • Conté proteïna de soja i oli de soja
  • Sense llet, sense fruits secs, sense gluten, sense cacahuet, sense ou, sense traces

Pes:

300 gr

Mides: 

18 cm de altura

Envàs:

Cartó

Quantitat
Fora d'estoc

Ou de Pasqua, de xocolata negra del 55% de cacau, sense llet, sense fruita seca, sense gluten, sense cacauet, sense ou, sense traces, elaborat artesanalment amb xocolata belga.

Ou de Pasqua o Mona de Pasqua:

Durant segles, i fins a ben entrat el segle XX, va ser costum entre els pastissers i també a les cases, fer tortells o coques amb ous durs incrustats en la superfície, que els padrins regalaven als seus fillols el diumenge de Pasqua o l'endemà.

Segons la tradició, el dolç havia de tenir tants ous com anys tenia el nen o nena a qui anava destinat, fins que ja havia fet la primera comunió.

Amb els anys, els ous van passar a ser de xocolata, i avui «la mona» s'ha convertit en una figura de xocolata que pot ser de molts tipus i colors: podem trobar des de l'ou tradicional fins a personatges de dibuixos, animals, jugadors de futbol, ​​etc.

Conservació:

  • Espai net i sense olors
  • Temperatura de magatzematge 12 - 20 °C
  • Humitat relativa màx. 70%
Xocomon

Especificacions

Al.lergògens
Sense gluten
Sense lactosa
Classificació producte
Mones de Pasqua
Tradicional
Vegà
Comentaris (0)