Xampú a l'Argila Blanca - Giura Cosmètics frontal
  • Xampú a l'Argila Blanca - Giura Cosmètics trasera
  • Xampú a l'Argila Blanca - Giura Cosmètics frontal

Xampú a l'Argila Blanca

17,06 €
Impostos inclosos De 2 a 3 dies laborables

Proveïdor:

COSMÈTICS GIURA - TORT, S.C.P.

Calonge - Girona (Catalunya)

Intermediaris:

Sense intermediaris

Ingredients:

Aqua, Cocoyl methyl glucamide, Cocamidopropyl betaine, Kaolin, Lauroyl Myristoyl Methyl Glucamide(and)Coco-betaine, Salvia officinalis oil(*), Rosmarinus officinalis leaf oil(*), Potassium sorbate, Sodium benzoate, Propylene glycol, Sorbic acid, Lactic acid, Linalool(**), Limonene(**)

(*) Ingredients ecològics – (**) Components naturals dels olis essèncials

Pes:

500 ml

Envàs:

Ampolla de plàstic i tap de suro

Quantitat
Disponible

Xampú revitalitzant, que amb un ús continuat elimina el greix i la caspa, alhora que ajuden en el procés del creixement del cabell, donant-li resplendor i força.

Propietats:

Aquesta fórmula es complementa amb olis essencials de romaní i de sàlvia per la seva acció tonificant i reguladora de la microcirculació cutània, aconseguint així una estimulació que amb l'ús continuat eliminarà la caspa i el greix alhora que ajudarà en el procés de creixement del cabell, donant-li lluminositat, força i suavitat.

Recomanacions d'ús:

Sempre que hi ha problemes capil·lars, hem de controlar la nostra alimentació, perquè normalment provenen de problemes interns que es manifesten externament.

Igual que en la resta de productes de Giura Cosmètics, s'ha cuidat el ph perquè l'ús pugui ser continuat i no es produeixin irritacions.

XAKAO050

Especificacions

Classificació producte
Ecològic
Vegà
Comentaris (0)